اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام

اتحاديه دانشگاههاي جهان اسلام - Federation of the Universities of the Islamic World

اتحاديه دانشگاههاي جهان اسلام (FUIW) بعنوان يكي از نهادهاي وابسته به سازمان كنفرانس اسلامي (OIC) نقش بسزايي در تعميق روابط كشورهاي اسلامي و ترويج همكاريهاي علمي پ‍ژوهشي بين دانشگاههاي كشورهاي عضو بر عهده دارد.اين مسأله به عنوان يكي از راهبردهاي اصلي سازمان كنفرانس اسلامي نيزمد نظرقرارگرفته است. همكاري بين دانشگاههاي كشورهاي مختلف در سرزمين بزرگ اسلامي از طريق (FUIW) سامان دهي شده و با توجه به تنوع رشته هاي علمي هدايت و سازماندهي تخصصي مي گردد. دانشگاه اصفهان در اتحاديه دانشگاههاي جهان اسلام عضويت دارد و با شركت فعال در مجامع عمومي اتحاديه و كنفرانس هاي آموزش عالي جهاني كه با حضور رييسان دانشگاههاي عضو و هيأت هاي همراه سالانه در كشورهاي مختلف برگزار ميگردد به عنوان يكي از دانشگاههاي مهم جهان اسلام مطرح است.